luni, 27 septembrie 2010

YouthBank isi cauta membri noi!

Fă parte din cea mai tare echipă de liceeni!

Aplică la YouthBank și alege să faci o schimbare reală în viaţa ta și în societatea în care trăiești. YouthBank încurajează implicarea tinerilor în viaţa comunităţii şi asumarea unor roluri active în sprijinirea semenilor. Este o excelentă şcoală de dezvoltare personală. Prin implicarea directă a tinerilor în acţiuni comunitare ei câştigă încredere în propriile forţe, dobândesc abilităţi de comunicare, negociere, administrare financiară şi de conducere.

Zeci de proiecte finanţate, sute de apariţii media, mii de beneficiari si o multitudine de zâmbete aduse pe feţele oamenilor - acesta este bilanţul celor 4 ani de implementare în Cluj-Napoca. Cel de-al cincilea an YouthBank promite să continue să răspundă provocărilor din comunitate și să dovedească din nou că tinerii doresc și pot să facă o schimbare.


Iată ce ne spun doi dintre tinerii care au ales să facă parte din echipa YouthBank:


“YouthBank e șansa de a fi noi înșine. Un program care îţi permite multe și te lasă pe tine să decizi în ce măsură vrei să te implici și cât vrei să beneficezi de pe urma lui. Noi am fost norocoșii care au intrat într-un cadru format, cu puţine șanse de eșec și cu multe oportunităţi în faţă. Ne-a mai ramas doar să depășim așteptările, să ne dorim să creștem odată cu programul, să ne lăsăm amprenta asupra lui, să fim cu adevărat o echipă. Mai mult decât atât, am găsit idei în comunitate, am realizat că există potenţial. Am văzut cum prind contur schiţele de pe hârtie și se transformă în niște proiecte reușite.” Irina Suătean, generaţia 2009-2011


“Dupa doi ani de zile în care am fost membru în echipa YouthBank, pot să spun că acest program este unul complet pentru orice liceean cu iniţiativă. YouthBank m-a învăţat să îmi organizez timpul și munca, m-a ajutat să am tot timpul un punct de vedere obiectiv și pertinent și m-a învăţat să preţuiesc munca în echipă. Programul este pentru orice liceean o sursă nelimitată de cunoștiinţe, experienţe, distracţie și lume bună. Pentru mine, YouthBank a făcut anii de liceu mult mai frumoși și roditori.” George-Cătălin Muntean, generaţia 2008-2011


Cum poţi deveni membru YB?
Cei dornici să “ocupe un loc” în cea mai tare echipă de liceeni din România pot să trimită la adresa youthbank@fundatiacomunitaracluj.ro CV-ul însoţit de o scrisoare de intenţie în care să răspundă la întrebarile:

  • Ce ai schimba în jurul tau?
  • De ce crezi că TU poţi fi un agent al schimbării?

Termenul limită de trimitere a aplicaţiilor este 10 Octombrie 2010.

Găsiţi detalii complete despre programul YouthBank și despre procesul de selecţie a membrilor noi pe site-ul
www.youthbankromania.ro, sectiunea Cluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu