sâmbătă, 10 octombrie 2009

Privesc.

Cand oamenii nu inteleg. Cand lumea se invarte prea incet. Cand frunzele au culori calde. Cand iti aduci aminte de fiecare lacrima. Cand iti doresti sa te lupti cu timpul. Cand vrei ca norii sa dispara. Cand tu intrebi si raspunsul nu exista. Cand iti doresti mai mult. Cand te sufoci. Cand ceva iti lipseste si nu ai curajul sa recunosti. Cand rasul lor e fara valoare. Cand uiti sa fii tu... ar trebui sa te opresti si sa privesti in jur.


Priveste la tot ce ai facut. Priveste tot ce lasi in urma. Priveste fiecare persoana la care ai uitat sa te uiti. Priveste strada care te inunda cu amintiri. Priveste locurile in care ai fi vrut sa fii. Priveste cerul fara lacrimi. Priveste oamenii fara asteptari. Priveste cuvintele care le-ai scris. Priveste durerea pe care ai imprimat-o pe pagina. Priveste ce faci. Uita-te la mine cum uit sa lupt, cum ma pierd, cum nu mai stiu sa imi ascund lacrimile.

Aminteste-ti de cate ori i-ai vazut zambind. Aminteste-ti de cate ori i-ai facut sa planga, de cate ori le-ai distrus lumea, de cate ori ai uitat de ei, de cate ori ai plecat fara sa spui nimic. Aminteste-ti de tot ce ai facut si de tot ce ar fi putut sa fie. Aminteste-ti ca visele se implinesc...

Acum ne uitam unul la altul. Acum te uiti la mine si as vrea sa stiu ce vezi. Acum ma uit la tine si nu stiu ce vad.

"Ce noroc, ce mare nenoroc...ca timpul stinge totul, dar focul naste foc"


Iris ft, Felicia Filip-Baby
Asculta mai multe audio Muzica

Un comentariu: