luni, 5 iulie 2010

Invitatie

Nu ma consider nici pe departe o nationalista si mi-am pierdut, din pacate, demult respectul si dragostea pentru Romania. Totusi, am primit astazi acest link si mi s-a parut admirabila intentia si proiectul acestui domn.


Enjoy it!

6 comentarii:

  1. Este cu adevarat o initiativa foarte interesanta. Dar nu ii vad scopul, adica este foarte bine ca cineva vrea sa arate cat de frumoasa este romania, totusi asta este tot ce poate face. Acesta este scopul? Daca da, atunci este foarte bine, dar daca are un alt scop, atunci cu siguranta nu si-l atinge.

    Oricum , ma bucur ca ai postat acest link. Mi-au placut foarte mult fotografiile si se vede ca s-a depus multa munca in realizarea acestui proiect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca e sa ma intrebi pe mine, da, acesta este scopul. Nu mi se pare corect sa spunem ca e "tot ce poate face" pentru ca face mult. In conditiile in care noi ne incapatanam sa observam si sa aratam latura negativa, acest domn a reusit sa realizeze ceva extraordinar expunandu-ne prin munca lui partea plina a paharului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult pentru articol si pentru comentarii! Si ca sa lamuresc putin lucrurile: da, scopul era pur si simplu sa arat o anumita parte a Romaniei! Nu toata lumea are scopuri ascunse sau urmareste neaparat cistiguri financiare cu absolut orice intreprinde...
    Toate cele bune,
    Cosmin :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc si eu pentru raspuns si felicitari inca o data! Nu am crezut in niciun moment ca ar fi vreun scop ascuns in spatele acestui proiect.

    Toate cele bune,
    Irina:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare rau ca am intaziat cu un raspuns. Nu m-am referit nicio secunda la castiguri financiare. Si cand am spus scopuri ascunse(lucru pe care nu l-am facut, sa zicem, in mod direct), voiam sa zic ca aceasta campania sa aiba scopul unei mobilizari ulteriare a populatie pentru a face ceva. In peincipiu asteptam ca dupa aceasta initiativa(care este foarte surpinzatoare intr-un mod foarte placut) sa se creeze o miscare generala de salvare a mediului sau ceva de genul acesta.

    Dar oricum si ceea ce a reusit sa faca Cosmin este foarte frumos, si merita tot sprijinul si toate felicitarile din lume.

    Imi pare rau daca am lasat o impresie gresita.

    RăspundețiȘtergere
  6. pozele din delta sunt incredibile, dar ca sa intelegi delta si sa ii aflii frumusetile trebuie sa o vezi cu ochiul liber nu printr-o conglomeratie de pixeli


    Radu

    RăspundețiȘtergere